Laaksolahden monitoimitalon vuokraamisesta:

Tiloja vuokrataan sekä vakio- että tilapäiskäyttöön. Varaajan tulee olla vähintään 25-vuotias, tai mikäli ei ole, vastuuhenkilön vähintään 30-vuotias.

Vakiokäyttö on mahdollista arkisin maanantaista perjantaihin klo 09.00–24.00 välisenä aikana, ei kuitenkaan perjantai-iltaisin klo 15:n jälkeen. Viikonloppuisin ei ole vakiokäyttöä. Vakiovaraukset laskutetaan yleensä puolivuosittain etukäteen.

Tilapäiskäyttövarauksia voi tehdä kaikkina aikoina, sekä arkisin että viikonloppuisin.

Nuorisojuhlien pitäminen Laaksolahden monitoimitalolla ei enää ole mahdollista.

Tilat:
Vuokrattavat tilat ovat
- juhlasali (110 m2 + 32 m2) n. 80 hengelle + parvi (40 m2) n. 10 hengelle sekä
- kerhohuone (78 m2) n. 30 hengelle.
Vuokrattaviin huonetiloihin kuuluvat yhteiset eteis- ja wc-tilat.
Viikonloppuisin vuokrataan vain koko taloa.

Korvaus sisältää huonetilat kalusteineen ja varusteineen, lämmityksen, veden ja sähkön sekä ylläpitosiivouksen.

Talossa löytyy n. 135 kpl Martelan tammisia Kuru-tuoleja ja pöytinä pääasiassa valkoisia Martelan laminaattipöytiä (140 cm x 80 cm). Myös vanhempaa kalustoa on toistaiseksi varsin paljon; osa tullaan säästämään esim. tarjoilupöydiksi, osa viedään jossain vaiheessa pois. Ylimääräiset kalusteet saattavat vaikeuttaa esim. parven tai kerhohuoneen kalustamista juhlakäyttöön.

 

Kalusteiden rikkoutuessa uusien tilaamisen toimitusaika voi olla pitkä, eikä monitoimitalo ei vastaa rikkoutumisista tai katoamisesta johtuvasta kalusteiden, keittiökoneiden tai esim. valkokankaiden puuttumisesta.

 

Ympäristö:

Monitoimitalon etupiha on loivaa rinnettä ja koivuja. Takapihalla on ollut luonnonnurmikko, mutta nyt remontin jälkeen takapiha on niittymäinen ja täysin luonnontilassa. Takapihaa reunustavat puut, joiden takana on runsaasti pysäköintitilaa. Monitoimitalon välittömästä läheisyydestä on bussipysäkki.

 

Musiikki:

Naapurustoon ei saa aiheutua melu- tai muita haittoja; talon ulkopuolelle ei saa kantautua voimakkaita ääniä tai musiikkia klo 22:n jälkeen. Savukoneen käyttö on kokonaan kielletty.

 

Käyttöaika:
Tilat ovat vuokrattavissa päivittäin klo 09.00–24.00 välisenä aikana. Käyttökorvaus peritään kokonaisajalta, joka sisältää tilaisuuden valmistelun ja loppujärjestelyajan. Tilojen käyttäjä voi pitää vuokraamassaan tilassa omaisuutta yön yli vain, jos on vuokrannut sekä illan viimeisen tunnin (klo 23 - 24) että aamun ensimmäisen tunnin (klo 9 - 10).

Avain:
Asiakas voi päivystysaikaan tulla hakemaan ja kuittaamaan avaimen monitoimitaloon noin viikkoa ennen omaa varaustansa. Avain tulee palauttaa viikon sisään, niin ikään päivystysaikaan. Avainta ei voi jättää monitoimitalolle. Talossa on hälytysjärjestelmä.

On huomattava, että useilla vakio- ja tilapäiskäyttäjillä on samanaikaisesti kuitattuina avaimet, jotka sopivat kaikkiin vuokrattaviin tiloihin. Espoon kaupunki tai Laaksolahden huvilayhdistys LHY ry ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista.

Vastuuhenkilö vastaa kuluista, jotka aiheutuvat käyttäjän aikaansaamista savu- tai muista hälytyksistä, sekä kustannuksista, jotka aiheutuvat avainten häviämisestä, ovien avaamisesta tai ylimääräisestä siivouksesta sekä tilojen ja irtaimiston mahdollisesta vahingoittumisesta.

Asiakkaan siivousvastuu:
– omien tavaroiden, koristeiden, tyhjien pullojen ja tölkkien, yms. poisvienti
– tarvittaessa pöytien pyyhkiminen (sillä ne saattavat olla kasassa siivoustyöntekijän ulottumattomissa)
– kalusteiden järjestäminen paikoilleen (tuolit ja pöydät reunoille kasaan)
– roskien vieminen ulkona oleviin jäteastioihin
– erityisten jälkien puhdistaminen (kaatuneet/roiskuneet ruoat ja juomat, lasinsirut, ihmiseritteet, yms.)
Asiakkaan jättäessä siivousvastuunsa täyttämättä siivouksesta veloitetaan Espoon kaupungin erillisen hinnaston mukaisesti; hinnaston saa monitoimitalon päivystäjältä.

Talviviikonloppuisin lumia ei aurata pihasta, joten lumisateen sattuessa lumityöt tulee hoitaa itse.

Astiastot ja äänentoistovälineet:
Monitoimitalolla ei valitettavasti ole lainattavissa tai vuokrattavissa astiastoja, äänentoistolaitteita tai videotykkiä. Sekä juhlasalissa että kerhohuoneessa on valkokangas.

Vuokrasopimus:
Tilavarauksen voi tehdä puhelimitse tai suullisesti, mutta se on aina vahvistettava kirjallisella sopimuksella kahden viikon sisällä varauksesta.  Sopimus tehdään päivystäjän kanssa päivystysaikaan; jotta sopimus olisi valmiina, kun tulette, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen tulostanne sähköpostilla laaksolahti.monitoimitalo[ ]espoo.fi ja ilmoittamaan silloin varausajankohdan, tilaisuuden nimen, varaajan nimen, laskutusosoitteen, puhelinnumeron sekä henkilö- tai y-tunnuksen.

Laskutus:
Espoon kaupunki laskuttaa tilavuokran yleensä etukäteen.

Muutokset em. tietoihin ovat mahdollisia.